TARIFE

  • Tatife: Web Design
  • Tarife: optimizare & SEO
  • Tarife: Publicare Anunturi
PRIMA PAGINA
DESIGN
PROMOVARE
SERVICII
ALTE SERVICII
MODALITATI DE PLATA
PRETURI STANDARD
CERE OFERA DE PRET
ALATURA-TE NOUA
NEWSLETTER
Nume
E-mail
 
 
10 pasi pentru a oferi un design nou siteului dumneavoastra.


1. Analiza vechiului website

Echipa noastra de redesigneri va evalua vechiul d-voastra website si va face o lista care sa cuprinda problemele intalnite si o alta lista cu propunerile lor pentru noul website, cu noi caracteristici si idei inovatoare care sa fie mult mai interesante si care vor genera cu siguranta un numar mai mare de vizitatori.

2. Confirmarea clientului

De indata ce am intocmit lista cu sugestii si propuneri, o trimitem clientului pentru a verifica si aproba schimbarile sugerate de noi pentru noul website. Clientii pot sa sugereze noi idei si pareri care ar putea ajuta la sporirea calitatii website-ului si implicit a afacerii d-voastra.

3. Trimiterea descrierii proiectului

Echipa trimite o descriere detaliata a proiectului, continand toate caracteristicile si functionalitatile adaugate la noul website, la care clientul poate adauga alte detalii si sa trimita ulterior proiectul inapoi echipei de la Redesign.

4. Trimiterea design-ului propus

Echipa noastra incepe sa lucreze la macheta initiala, pe baza schimbarilor sugerate pentru website si apoi trimite macheta clientului pentru aprobare.

5. Aprobarea designului

Clientul poate sa verifice macheta trimisa si poate sa sugereze noi schimbari care vor fi imediat puse in aplicare de echipa de redesigneri care din nou va trimite macheta pentru a fi verificata. Atunci cand noul design este pe placul clientului si primim aprobarea, trecem la pasul urmator.

6. Impartirea paginilor

De inadata ce design-ul este finalizat si aprobat de catre client, echipa de redesigneri incepe sa lucreze la XHTML / CSS a designului si sa creeze paginile la cele mai moderne standarde si cerinte, astfel incat orice browser sa poata fii folosit, avand toate validarile W3C.

7. Stadiul de dezvoltare

Dupa ce XHTML-ul paginilor a fost realizat, site-ul ajunge la sectiunea unde urmeaza sa fie dezvoltat, unde expertii in coduri lucreaza la site pentru a adauga caracteristici cum ar fi sisteme de management al continutului, comert electronic, galerie de imagini, antete interactive si placute, diverse forme, etc, in functie de cerintele si specificatiile clientlui.

8. Testarea

Acesta este stadiul in care versiunea finalizata a site-ului este pusa pe serverul de testare astfel incat clientul sa poate verifica functionalitatea site-ului si sa confirme faptul ca tot ceea ce a fost solicitat a fost dus la indeplinire si ca site-ul este gata sa fie mutat pe serverul clientului.

9. Trimiterea celor din urma fisiere

Dupa ce testarea a fost incheiata, echipa trimite ultimele fisiere clientului cu toate documentele sursa, asupra carora clientul are toate drepturile. Echipa de redesigneri nu va putea niciodata sa revendice vreun drept asupra acelor fisiere sau coduri.

10. Noul website

Acesta este stadiul asteptat de toata lumea, cand echipa incarca website-ul nou pe serverul clientului astfel incat vizitatorii sa il poata vizualiza. Noul site il va ajuta pe client sa isi mareasca vanzarile cu peste 60%, fata de vechiul website, conform celor mai recente sondaje in acest domeniu. Punem la dispozitia clientilor nostrii websiteuri noi, cu mult imbunatatite, gata sa genereze noi venituri!
Website realizat de Global Design