TARIFE

  • Tatife: Web Design
  • Tarife: optimizare & SEO
  • Tarife: Publicare Anunturi
PRIMA PAGINA
DESIGN
PROMOVARE
SERVICII
ALTE SERVICII
MODALITATI DE PLATA
PRETURI STANDARD
CERE OFERA DE PRET
ALATURA-TE NOUA
NEWSLETTER
Nume
E-mail
 
 
Optimizare site!


Ce reprezinta SEO sau optimizarea unui site ?
Optimizare pentru motoarele de cautare ( Search Engine Optimisation sau SEO ) reprezinta procesul de imbunatatire a rank-ului unui site web in rezultatele unui motor de cautare.

Procesul SEO include tehnici avansate de optimizare a site-ului, de la structurarea paginilor web, crearea continutului, scrierea codului HTML pana la tehnici mai avansate de "link building" si promovare online.

De ce este importanta optimizarea site-ului pentru compania ta ?
Ai ajuns la partea in care ai un site pe internet. Cine iti viziteaza site-ul si cum ajung potentialii clienti sa cumpere un produs sau un serviciu? Site-ul tau poate fi vizitat prin una din urmatoarele metode:
  • Clientul iti gaseste site-ul prin motoarele de cautare.
  • Clientul gaseste link-ul site-ului tau pe internet, pe o pagina cu acelasi domeniul de activitate.
  • Clientul acceseaza direct site-ul.

Cu siguranta, cea mai populara metoda de a gasi un site este prin intermediul motoarelor de cautare. Cel mai probabil, cel putin 80 - 90% din traficul unui site este "generat" de motoarele de cautare.

Cu ajutorul motoarelor de cautare nu mai trebuie sa iti cauti clienti. Daca sunt interesati de produsele si serviciile companiei tale, te vor cauta ei pe tine.

Cum pot sa introduc un site in motoarele de cautare ?
Iti poti inscrie site-ul in Google aici.

Totusi nu trebuie sa iti inregistrezi site-ul in motoarele de cautare. Tot ceea ce trebuie sa faci e sa ai un link spre site-ul tau de pe o pagina indexata de Google si vei fi gasit.

Cat costa optimizarea web a unui site ?
Este greu sa estimezi un pret standard pentru servicii de SEO, datorita diversitatii paginilor web, dificultatea si marimea acestora. Trebuie facuta o analiza a produsului, a pietei si a concurentei. Puteti sa ne cereti o estimare a unui proiect, specificand domeniul dumneavoastra de activitate, folosind formularul de estimare pret de pe pagina noastra.

Website realizat de Global Design